Analysera med oss

Handla inte ensam
– Bli en del av Sveriges största live-trading forum

Analysera Med Oss (AMO) började som ett projekt mellan Sammie och Adam med målet att lära och hjälpa gemene man inom aktiehandel, portföljhantering och börspsykologi.

Resan började 2019 med morgonbrev och livesändningar där medlemmar fick en unik möjlighet att se när Sammie och Adam delade sina skärmar och handlade på börsen i realtid.

Med fokus på transparens och ödmjukhet blev konceptet framgångsrikt och Analysera Med Oss växte snabbt. 2021 togs beslutet om att ta Analysera Med Oss till nästa nivå! Verksamheten utökades till att erbjuda en professionell helhetslösning för privatpersoner som vill lära sig grunderna eller utveckla sina befintliga kunskaper för att ta nästa steg i sin handel.

Analysera Med Oss erbjuder idag medlemmar handel i realtid med närvarande mentorer varje vardag, med få undantag. Vi är ett team med bred expertis inom olika handelsområden och delar med oss av kunskaper inom teknisk och fundamental analys samt inom börspsykologi och handelsstrategier. Bolagspresentationer, bolagsanalyser, handelsinspiration och makroekonomiska analyser bjuder vi regelbundet våra medlemmar på och tillsammans diskuteras även världshändelser som påverkar aktiemarknaden.  

Sammie Laitinen, grundare och majoritetsägare, fokuserar på Svenska bolag och Indextrading samt på att lära ut analysmetoden Elliott Wave och olika handelsstrategier. 

Adam Fabian, mentor och delägare, fokuserar på Makroekonomi och Råvaruhandel och delar gärna med sig om Smart Money Concept / Institutional Trading.

Analysera med oss (AMO) driver en community via Discord där mentorer delar med sig av sina tradingrelaterade kunskaper till medlemmarna.

Mentorerna svarar dagligen på frågor och delar tankar och idéer kring börsmarknaden för medlemmar.

Som medlem hos AMO får du ta del av live-trading i realtid, bolagsanalyser, studiematerial och en utvecklande Community med börsmarknaden i fokus.

Vi på AMO är unika med vårt utbud inom livetrading med fokus på aktier, index, råvaror och valutor.
Hos oss får ni vara med i en av Sveriges mest aktiva Communitys tillsammans med hundratals medlemmar!

Detta säger våra medlemmar

Våra mentorer

Sammie Laitinen

Sammie är grundare till Analysera med oss. Han kombinerar vågteori med SMC och Wyckoff. Sammie sitter live i stort sett varje dag och är grym på att hitta fina trading set-ups. När han inte tradar eller sitter live gillar han att spela padel eller gymma.

Adam Fabian

Adam är grym på råvaror och utbildar i SMC (Smart money concept). Han följer makrodatan slaviskt och är grym på att kombinera makro med TA. När han inte ger signaler eller delar med sig av analyser har han fullt upp med familjen.