Analysera med oss

Handla inte ensam
– Bli en del av Sveriges största live-trading forum

Analysera Med Oss började som ett projekt mellan Sammie och Anis med målet att utbilda och hjälpa gemene man i aktiehandel, portföljhantering och börspsykologi.

Resan började 2019 med morgonbrev och livesändningar där medlemmar fick en unik möjlighet att se när Sammie delade sin skärm och handlade på börsen i realtid.

Med sitt fokus på transparens och ödmjukhet blev konceptet väldigt framgångsrikt och Analysera Med Oss växte snabbt. 2021 fattades beslut att ta Analysera Med Oss till nästa nivå och expandera verksamheten till att erbjuda en professionell helhetslösning för privatpersoner som vill lära sig, eller ta nästa steg, i sin handel och teamet i Analysera Med Oss expanderade.

Analysera Med Oss erbjuder idag medlemmar handel i realtid med närvarande mentorer dagligen, ett team med bred expertis inom samtliga handelsområden, utbildningar i teknisk och fundamental analys, bolagspresentationer, bolagsanalyser, handelsinspiration, makroekonomiska analyser, stöttning och utbildning inom börspsykologi och handelsstrategier samt personlig coachning.

Idag består teamet av  

Sammie Laitinen, grundare och delägare, som fokuserar på Svenska bolag, Indextrading och som utbildar inom Elliott Wave och olika handelsstrategier. 

Adam Fabian, Mentor, som fokuserar på makroekonomi och råvaruhandel och som utbildar i Smart Money Concept / Institutional Trading

Gustav L, Mentor, som fokuserar på medellånga innehav utifrån Elliott Wave analys och som utbildar i Teknisk Analys. 

Analysera med oss är en community för allt tradingrelaterat där våra erfarna mentorer delar med sig av sina kunskaper till medlemmarna.

Mentorerna svarar på dina frågor dagligen med hög närvaro och delar tankar och idéer kring börsmarknaden till våra medlemmar.

Som medlem hos oss får du ta del av live-trading i realtid, bolagsanalyser, studiematerial och en utvecklande Community med börsmarknaden som fokus.

Vi är unika med vårt utbud inom live trading med fokus på aktier, index, råvaror och valutor.
Hos Analysera med oss får ni vara med i en av Sveriges mest aktiva Communitys tillsammans med hundratals andra medlemmar.

Detta säger våra medlemmar

Våra mentorer

Sammie Laitinen

Sammie är grundare till Analysera med oss. Han kombinerar vågteori med SMC och Wyckof. Sammie sitter live i stort sett varje dag och är grym på att hitta fina trading set-ups. När han inte tradar eller sitter live gillar han att spela padel eller gymma.

Adam Fabian

Adam är grym på råvaror och utbildar i SMC (Smart money concept). Han följer makrodatan slaviskt och är grym på att kombinera makro med TA. När han inte ger signaler eller delar med sig av analyser har han fullt upp med familjen, han har massor av barn!

Gurra

Gurra är en av våra skickliga våganalytiker, han utbildar i vågteori och kör live-trading 2 kvällar i veckan. När han inte räknar vågor är han oftast ute och kör snöskoter.